Analyse workshop

In deze workshop kijken we naar een aantal belangrijke aspecten van modern organiseren, waar gaat dat al heel goed en waar kan het beter. De workshop zelf biedt al nieuwe inzichten en je ontvangt ook een schriftelijke samenvatting 

Leiderschap ontwikkeling

Samen kijken naar jouw “leadership edges” en bepalen hoe deze stap voor stap beter te maken

Purpose en waarde workshop

In een organisatie waarin iedereen zelfstandig keuzes kan maken is een helder (hoger) doel erg handig. Daarnaast helpt het als je met elkaar bespreekt op basis van welke gemeenschappelijke waarden je met elkaar samenwerkt. 

Vastleggen strategie (+ en proces)

Jij hebt de strategie vast goed in je hoofd. Het op een simpele manier vastleggen hiervan helpt jou om het met jouw team te communiceren en continu bij te werken.

Rollen workshop (+ consent besluitvorming)

In veel organisaties is het niet altijd helder wie wat doet en wat je van andere kan verwachten. In deze workshop maken we de eerste aanzet die je vervolgens op verschillende manier up to date kan houden. 

Tactical meeting

Veel mensen hebben een hekel aan vergaderen… Dat zou anders kunnen. Het Tactical format zorgt voor een gestructureerde manier van overleggen waarbij iedereen evenveel aan het woord kan komen.